• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень біології, рослинництва та експериментального дослідження

Тиждень біології, рослинництва та експериментального дослідження

2021-09-24

/Files/images/veresen_2021/IMG-9378bef09483a0844c4e9bda34af7117-V.jpg

Щорічно у Лісниченській гімназії проводиться тиждень біології, рослинництва та експериментального дослідження. Цього року він пройшов з 20 по 24 вересня. Метою тижня було узагальнення і розширення знань учнів з біології, рослинництва та екології, розкриття їх значення в житті людини та доведення необхідності вивчення дисциплін; вихованя дбайливого ставлення до природи; формування практичних вміннь і навичок; сприяння екологічному вихованню учнів, свідомому ставленню до власного здоров’я; розвиток творче мислення, пам’яті, мови, вміння логічно міркувати та робити висновки.
Була представлена виставка світлин про життя тварин та рослин «Стоп-кадр» та фотоподорож «Краєвидами нашого села».
В рамках тижня біології під керівництвом вчительки Власенко Л.А. було проведено урок «Доторкніться до природи серцем».
Виховний захід мав на меті: продовжити формувати інтерес школярів до навколишнього середовища, поглиблювати й розширювати знання про вплив людини на довкілля і процеси, які в ньому відбуваються.
В ході проведення тижня учні змогли не тільки отримати цікаву і корисну інформацію, а й взяти участь у конкурсах «Ерудит», «Пантоміма», «Яких помилок припустився директор?», «Натураліст».
Прагнення пізнати себе і навколишній світ — рушійна сила прогресу. Як були зроблені найважливіші наукові відкриття? Як вони вплинули на розвиток наукової думки? Ці питання дуже цікавлять людство, тому учні 5-9-х класів переглянули науково-популярний фільм «Як змінювалася природа».

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi