• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумкове засідання атестаційної комісії

Підсумкове засідання атестаційної комісії

2020-03-17

/Files/images/20200317_105321.jpg

17 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії. На засіданні розглядалися матеріали діяльності в міжатестаційний період 4 педагогічних працівників, які проходять чергову атестацію у 2019-2020 навчальному році. Усі педагогічні працівники, які атестувались, демонстрували свою педагогічну майстерність колегам на відкритих заняттях і заходах, брали участь у обговоренні актуальних освітянських проблем на МО та засіданнях, працювали над розробкою та удосконаленням навчально–методичних напрацювань, що викладають, підвищували свій фаховий рівень шляхом проходження курсів підвищення кваліфікації при ВАНО та онлайн-курсів.

Голова атестаційної комісії, директор школи Сторожук В.М., наголосив на тому, що метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників школи, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності та якості освітнього процесу в школі.

Вивчивши результати діяльності педагогічних працівників, атестаційною комісією було ухвалено рішення про відповідність займаним посадам педагогічних працівників та присвоєння чи підтвердження кваліфікаційних категорій:

– присвоєно «Спеціаліст першої кваліфікаційної категорії»: Андрейцовій Г.М., вчителю історії та правознавства та Обідник Л.І., вчителю зарубіжної літератури, української мови та літератури;

– підтверджено «Спеціаліст першої кваліфікаційної категорії»: Власенко Л.А., вчителю біології та основ здоров’я та Чорній Г.І., вчителю української мови та літератури.

Успішно проведена організаційна та методична робота атестаційної комісії школи забезпечила належний рівень атестації вчителів відповідно до Типового положення. Атестація педагогічних працівників базувалася на принципах демократичності, системності, послідовності, колегіальності, доступності, гласності, моральної та матеріальної зацікавленості.

/Files/images/20200317_111133.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi