День Соборності України

2020-01-22

/Files/images/20200221_115210.jpg

З метою виховання почуття патріотизму, поваги до історичного минулого свого народу, враховуючи визначне історичне значення соборності України та українського визвольного руху XX століття, пов'язаного із боротьбою за незалежність України у школі було підготовлено та проведено ряд заходів, закріплених відповідним наказом по школі присвячених Дню Соборності України. Відкриття тижня відбулося проведенням години інформування на тему: «Величний День Злуки» (20.01) педагогом-організатором Чорновол Т.О., де були присутні усі учні та учителі школи.

Учнівським самоврядуванням проведено флешмоб: «Схід-Захід разом!» (21.01), завдяки якому учні молодшої та середньої ланки наочно зрозуміли про День Соборності України.

Класними керівниками 8-11 класів проведено тематичні виховні заходи, бесіди з учнями: «Соборність – втілення української національної ідеї», «Живи та міцній Українська державо», «Терниста дорога до єднання» «Українська революція – спроба самоідентифікації», «Соборна мати – Україна, одна на всіх, як оберіг» (20-24.01).

Перегляд документального фільму «Акт Злуки. Відтворення історичної реальності» не залишила байдужими учнів 5-9 класів. Вони із захопленням його сприйняли (23.01).

Бібліотекарем Снігур Н.О. було організовано книжкову полицю «Слава тобі, Україно моя» в приміщенні шкільної бібліотеки: «Соборна Україна: від ідеї до сьогодення» (20-24.01) з якою почергово були ознайомлені усі класи у формі міні-екскурсій, організованих силами учнівського самоврядування.

Вчителями української літератури Чорною Г.І. та Обідник Л.І. проведено поетичні хвилинки «З Україною в серці» на уроках української літератури, присвячених Дню Соборності України (20-24.01).

Учителем образотворчого мистецтва лідерами учнівського врядування прес-центру проведено випуск стіннівок «22 січня День Соборності України» протягом тижня. Перемогу отримали учні 7 класу.

Педагогом-організатором Чорновол Т.О. у співпраці із учителем історії та правознавства Андрейцовою Г.М. було організовано та проведено загальношкільний тематичний захід патріотичного змісту «Соборна. Вільна.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi